top of page
Search

Hoe download ik de (gratis) FitFam app en hoe schrijf ik me in voor bootcamps en trainingen?

Updated: Feb 6, 2021

Binnen drie klikken jezelf aanmelden om mee te doen met een bootcamp of outdoor training? Makkelijker dan dit is het niet om fit te worden. Lees hier hoe je binnen 7 stappen de app installeert en je aanmeld voor een buitensport activiteit.

Bootcamp Leeuwarden Outdoor Training Buitensport FitFam
FitFam app in de App Store

1. Downloaden en installeer de app. Dit doe je via de Google Play Store of de Apple store, de plek waar je al je apps download.

2. Je zoekt op 'FitFam Leeuwarden' en vindt de app als eerste zoekresultaat. Vervolgens klik je op downloaden of installeren, zie afbeelding links.


3. Nadat je dit hebt gedaan kun je de app openen. Vervolgens kom je op een inlogscherm waar je, met jouw eerder per mail toegestuurde inloggegevens/activatielink, op inlogt.

Bootcamp Leeuwarden Outdoor Training Buitensport FitFam

4. Na inloggen kom je in het overzichtsscherm van de app waar je op het rooster kunt klikken waar je de trainingen/bootcamps vindt.


5. Via het rooster zie je alle trainingen, bootcamps en buitensport activiteiten. Zo zie je in de afbeelding links, training Zuiderburen en training Leeuwarden centrum. Klik op de activiteit en op aanmelden en je bent klaar om te gaan!


6. Als je naar beneden scrollt vind je de bootcamps, trainingen en buitensport activiteiten voor de rest van de week. Je kunt je twee weken van te voren inschrijven voor de training, bootcamp of buitensport activiteit.


7. Veel sportplezier!


Tags: Bootcamp, Outdoor Training, Leeuwarden, Buitensport, FitFam, Zuiderburen, Techum

36 views0 comments

Comments


bottom of page